Növényi alapú „tenger gyümölcsei” a Nestlétől
Növényi alapú terméket hozott létre a Nestlé a tonhal alternatívájaként. A cégnek ez az első lépése a fogyasztható tengeri állatokat helyettesítő termékek piacán.
A növény alapú „tonhal” mindössze hat összetevőt tartalmaz és rendkívül gazdag borsóproteinben, ami a növényi alapú fehérjék egyik környezetbarát forrása. Az élelmiszer tartalmaz minden létfontosságú aminosavat, viszont nincs benne mesterséges színezék vagy tartósítószer.
A Nestlé 9 hónap alatt fejlesztette ki a tonhal-alternatívát.
Nestlé
Kapcsolódó cikkeink
Két kezdeményezést indít a Nestlé kakaóellátási lánca szén-dioxid-mentesítésére
A globális élelmiszeripari vállalat közölte, hogy új projektjei célja, hogy…
Tovább olvasom >Kényelmi, de nem luxus!
Nem csak a nagy élelmiszeripari vállalkozások írják a finger foodok…
Tovább olvasom >Támogatják az európai kormányok az alternatív fehérjéket tartalmazó étrendet
A PLMA International összefoglalója szerint több európai ország is támogatja…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hét trend, amely 2024-ben az in-store marketingre és a kereskedelmi dizájnra hatással lesz
A fogyasztók figyelmének megragadása és megtartása évről évre egyre nehezebbnek tűnik.…
Tovább olvasom >2024 a kihívások éve a dohányipar és dohány-kiskereskedelem számára
A gazdasági nehézségek ellenére várhatóan növekedett a dohány-kiskereskedelem éves árbevétele…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >