MVI-konferencia a Sirha Budapest 2022 szakkiállításon
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete konferenciát szervez a Sirhán Változások és aktualitások a vendéglátásban címmel.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2022/03/MVI-konfi-300x90.jpg)
Borravaló, szakképzés, fenntarthatóság – ezek a fő témák
A konferencia időpontja: 2022. március 23. szerda 14.30-16.30
Helyszín: Hungexpo, „A” pavilon 1-es galéria, 1. emelet 106-os terem
Program:
Köszöntőt mond Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete elnöke
Előadások:
1. 14.35 – 14.55 Hogyan kezeljük szabályosan a borravalót?
dr. Kecsmárik Viktor osztályvezető, NAV Központi Irányítás
2. 15.00 – 15.20 Digitális, direkt borravaló szolgáltatás a vendéglátásban
Varga Norbert CEO, HelloPay Zrt.
3. 15.25 – 15. 45 Szakképzés a gyakorlatban, vendéglátós szemmel
Kis Zoltán Talent ÁKK ügyvezető igazgató, Talent Ágazati Képzőközpont
4. 15.50 – 16.10 A csomagolási hulladék csökkentésének lehetőségei a vendéglátásban
dr. Horváth Sarolta elnök, Felelős Gasztrohős Alapítvány/Rakun Dobozközösség
Az ingyenes belépéshez az alábbi linken keresztül itt lehet regisztrálni: https://sirha-budapest.com/mvi
Kapcsolódó cikkeink
Már elérhető az MVI statisztikai helyzetjelentése a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését…
Tovább olvasom >Problémák és megoldások
Az MVI a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Tanácsadó Testületének kérésére összeállította…
Tovább olvasom >Újra gasztrotúrák
Polyák Norbertet, a Hotel Ózon igazgatóját, aki társadalmi munkában az MVI alelnöke…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gurul, lebeg, italt hűt – A nap képe
Nélkülözhetetlen nyári partner, és több színben is megszerezhetők a Cuddy…
Tovább olvasom >MTÜ: soha ennyien nem nyaraltak Magyarországon, mint idén
Soha ennyien nem nyaraltak Magyarországon, mint idén: az év első…
Tovább olvasom >Több mint 3 millió forintos bírságot szabott ki a Nébih strandbüfékre és streed food árusokra
A strandbüfék és a street food árusító helyek nyári szezonális…
Tovább olvasom >