Minden egyes Lindt Teddy csokoládémackó után 1 fontot kap az NSPCC

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 11. 23. 09:47

A Lindt & Sprüngli immár hetedik éve támogatja a brit gyermekvédelmi szervezetet (NSPCC), így gyűjtve pénzt a gyermekeknek és fiataloknak ingyenes tanácsadást kínáló Childline működésére.

December elejétől minden egyes kiskereskedőknél és a Lindt webáruházban vásárolt Lindt Teddy tej- és fehércsokoládé (100 g) után 1 fontnyi adományt kap az Egyesült Királyság gyermekvédelmi szervezete, az NSPCC (National Society for the Prevention of Cruelty to Children).

A Lindt célkitűzése az, hogy idén karácsonykor összesen 100.000 fontot adományozhasson a Childline-nak.

A Lindt emellett harmadik éve szponzorálja az NSPCC éves „Merry Little Christmas” jótékonysági koncertjét, amely idén 2023. november 27-én, hétfőn kerül megrendezésre a londoni Cadogan Hallban. Ezen az estén karácsonyi dalok és zenei produkciók hangzanak el olyan ismert hírességek előadásában, mint Sir Martyn Lewis televíziós műsorvezető, Natalie Dormer, a Trónok harca sztárja és Natalie Rushdie jazzénekesnő.

A gyermekeket és fiatalokat több mint 35 éve támogató Childline minden gyermek számára ingyenes segítséget nyújt szükség esetén. A Childline a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető.

Talking Retail

Kapcsolódó cikkeink