Mikola Gergely a BAT Magyarország és Ausztria új vállalati kapcsolatok igazgatója

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 24. 00:02

Új vállalati kapcsolatok igazgatót nevezett ki a piacvezető hazai dohányipari vállalat, a British American Tobacco Magyarország. Mikola Gergely Bas Tonnaert váltja a poszton, aki a BAT svájci leányvállalatánál folytatja pályáját.

Mikola Gergely a BAT Magyarország mellett a BAT Ausztria vállalati kapcsolataiért is felelős 2010 március 16-tól.
Az új igazgató a magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara elnöke, több mint 10 éves szakmai és vezetői tapasztalattal érkezik a BAT-hoz. A 33 éves szakember az elmúlt hat évben a Provident Pénzügyi Zrt. kommunikációs és vállalati kapcsolatok igazgatói posztját töltötte be, ezt megelőzően a Premier Communications ügyvezető igazgatója volt. Mikola Gergely nős, egy 5 éves kislány édesapja.
Az új szakigazgató a BAT Magyarország mellett a BAT ausztriai leányának vállalati kapcsolatok igazgatója is lett. A kinevezéssel így ismét teljessé vált a BAT Magyarország és Ausztria vezetősége – a két testvérvállalatot január elsejétől közös menedzsment irányítja, melynek élén az ugyancsak nemrég kinevezett ügyvezető igazgató, Octavian Dascalescu áll.
Mikola Gergely kinevezésekor hangsúlyozta: „Izgalmas feladat és nagy kihívás a vállalati kapcsolatokat irányítani két olyan országban, melyek kultúrája, társadalmi-, gazdasági- és média környezete a szomszédság ellenére sokban eltér egymástól. Ugyanolyan fontos azonban a világ bármely pontjáról legyen is szó a korrekt kommunikáció, a megalapozott szakmai érvrendszer és a felelősségteljes vállalati magatartás, melyben a BAT eddig is élen járt és amely alapelvek az én munkám is vezérlik.”
A British American Tobacco Hungary Magyarország piacvezető dohányipari vállalata. A világ második legnagyobb dohányipari vállalacsoport, a British American Tobacco Group tagja.
Kapcsolódó cikkeink