Mi is az a mise en place?
A hatékony főzés francia művészete a mise en place, azt jelenti, mindent a helyére tenni. Ugyanakkor sokkal több a konyhai rendnél: egyfajta átfogó szemlélet, amely a folyamatok optimalizálását, gördülékennyé tételét segíti.
A konyhák általában helyszűkében vannak, sokszor zsúfolt és legtöbbször kreativitást igényel az optimalizálásuk – pedig a hatékony munkához elengedhetetlen a jól kihasznált tér. A bejárat/kijárat mellé mindig érdemes szemetest, illetve kézmosó állomást tenni. Kéztörléshez és felitatáshoz minden állomáshoz hasznos a papírtörlőt helyezése, amit akár falra szerelhető, akár hordozható adagolóban érdemes védeni a párától, gőztől, elkülöníteni a konyhai alapanyagoktól. Az adagolókat szemmagasságba helyezzük a felhasználás logikus sorrendjében, így még inkább rutinná válhat alkalmazásuk.
A Tork megújult ReflexTM törlőpapírrendszere maximálisan támogatja a konyhai folyamatok gördülékenységét. Falra szerelhető és hordozható adagoló kéz- és felülettisztításra ajánlott. A laponkénti adagolású ReflexTM használatával 37%-kal csökkenthető a felhasználás, ergonomikus, mert forgó adagoló fejével könnyen téphető bármely irányból, egyszerűen utántölthető, kifogyásjelzője pedig jelzi, ha szükséges a feltöltés. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Nemcsak a hulladékot csökkentik, időt is megtakarítanak a belső mag nélküli toalettpapírok
Megkönnyíti az épületfenntartók és létesítménymenedzserek életét, hogy egyetlen, belső mag…
Tovább olvasom >Új kutatás-fejlesztési központot hoz létre a svéd Essity
A svéd Essity új higiéniai papírtermékekre szakosodó kutatás-fejlesztési központba invesztál…
Tovább olvasom >Körforgásos gyártás, pazarlásmentes tervezés: a higiéniai piacon nem csak üres jelszó a fenntarthatóság
A vállalatok egyre nagyobb figyelmet fordítanak a környezettudatos működésre, és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogott év után erős az ünnepi szezon
Az online vásárlók 74%-a, mintegy 3,1 millió fő készül az…
Tovább olvasom >A Lidl kiadta 3. fenntarthatósági jelentését
Megjelent a Lidl Magyarország 2022/2023-as üzleti évekre vonatkozó fenntarthatósági jelentése.…
Tovább olvasom >Régiók harca: ezek a legnépszerűbb ételek a magyarok szerint
Mexikói ételekből az országos átlag ötszöröse fogy Debrecenben, míg Szeged…
Tovább olvasom >