Menteshelyek kedvenc helyei
A menteshelyek.hu együttműködésben a METRO-val, a nutribullettel és a Közért+-szal felhívást indított: 11 kategóriábankeresték a Menteshelyek kedvenc helyeit.
A menteshelyek.hu a paleo, vegán, cukormentes, regenor, tejfehérjementes, laktózmentes, szénhidrát-csökkentett és gluténmentes ételeket is kínáló helyek és mentes termékeket gyártó, vendéglátó és forgalmazó egységek keresőoldala.
A Menteshelyek kedvenc helyei verseny szálloda, bisztró, bolt, cukrászda, drogéria, étterem, főzőstúdió, kávézó, pékség, bár és webshop kategóriákban indult. A nyertes helyek egy évig viselhetik a Menteshelyek kedvenc helye címet, és METRO vásárlási utalványt is nyertek.
A díjak átadására a METRO Gasztroakadémián került sor.
„Küldetésünk, hogy segítsünk közösségünknek olyan helyet találni, ahol a diétájuknak megfelelő ételt tudnak fogyasztani vagy terméket tudnak vásárolni. Szerettük volna elismerni az ilyen helyeket üzemeltetők áldozatos munkáját, ezért hirdettük meg immár másodszor a Menteshelyek kedvenc helyei versenyt. Örömmel tapasztaltuk, hogy idén is nagy érdeklődés övezte a kezdeményezésünket, hiszen meghaladva a tavalyi számot, közel 4.000-en szavaztak a kedvenc mentes helyükre.” – mondta el Bódi Krisztina a Marketig Art Kft. ügyvezetője, a menteshelyek.hu alapítója.
A Menteshelyek kedvenc helyei 2023-ban:
Cukrászda: Zabrakadabra Egészséges Cukrászműhely
Kávézó: Black Sheep Kávéház & Konyha Gyula
Bolt: Gluténmentes Pékség – Diétázók Boltja Eger
Pékség: ZsóFree
Bár: Freedom Restaurant & Skybar Debrecen
Webshop: Mentes Market
Bisztró: Bonita Bisztró Békéscsaba
Étterem: Tepszi Ételbár
Főzőstúdió: GasztroÉn
Drogéria: Müller – Győr
Szálloda: Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó
Kapcsolódó cikkeink
Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai
A METRO Év Bora címet a nagykereskedelem minden évben egy…
Tovább olvasom >Csak a mentes
Februárban ismét a METRO Gasztroakadémia adott otthont az idén 6. alkalommal…
Tovább olvasom >Zöld gasztronómia – Mi lehet a fenntartható siker receptje?
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállításon, az MMSZ HoReCa és Event…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új séf dolgozik az Arany Kaviár élén
Molnár Bence személyében egy fiatal, kiemelkedően tehetséges, a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >Helyettes államtitkár: stratégiai cél az egészséges étkezés előmozdítása
Stratégiai cél a kormányzat számára az ételminőség, az ételbiztonság és…
Tovább olvasom >Asztelnemű kempingezéshez, hajózáshoz, űrhajózáshoz – A nap videója
A Full Windsor mágneses étkészlete, a Magware könnyen összekapcsolódó tányérokból,…
Tovább olvasom >