Megkezdődött a KOMETA tavaszi promóciója

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 05. 14. 12:08

A KOMETA Országos Tavaszi Promóciója május 13-án startol, a vásárlók a Screvo alkalmazás használatával 8 héten át vadászhatnak a nyereményekre. A 25. születésnapját ünneplő KOMETA tavaszi játékának fődíja egy 2,5 millió forint értékű OTP-pre-paid kártya, emellett minden nap gazdára talál egy 25 ezer forint értékű Euronics utalvány is. A kampányt TV reklámok és közösségi média aktivitások támogatják.

Az idén 25. születésnapját ünneplő KOMETA Országos Tavaszi Promóciója 8 héten át (május 13. – július 7.) tálcán kínálja a lehetőséget, hogy a szerencsések értékes ajándékokat nyerhessenek. Ha valaki kedvet kapott a játékhoz, nincs más teendője, mint vásárolni 1 db, a játékban résztvevő KOMETA terméket, majd feltölteni a blokkon található adatokat a Screvo applikációba.

A promóció időtartama alatt minden nap gazdára lel egy darab 25 ezer forint értékű Euronics utalvány (összesen 56 alkalommal), a fődíj pedig egy 2,5 millió forint értékű OTP pre-paid card, amely olyan bankkártya, amit a szerencsés nyertes bármire felhasználhat.

 

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink