Már látható Fenyvesi Zoltánnal aka wheelchairguy-jal az idei Coca-Cola karácsonyi reklámfilm

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 09. 11:15

Fenyvesi Zoltán, azaz wheelchairguy szerepel a Coca-Cola karácsonyi reklámfilmjének idei verziójában, a sárga Combino- és a Kelenföldi pályaudvar-jelenet mellett egy baráti társaság középpontjában tűnik fel Zoli az ünnepi szpotban.

FenyvesiZoltanFoto

Ki is az a wheelchairguy? Fenyvesi Zoltán egy 23 éves, jóképű főiskolás fiú Budapestről. Az ő története nemcsak azért különleges, mert például már a New York-i maratonon is részt vett vagy mert különösen kedveli a divateseményeket, esetleg épp azért mert filmben szerepel és mindezekről pedig még blogol is, hanem azért, mert ő mindezt úgy teszi sikeresen, hogy kerekesszékben ül születése óta.

„Tele vagyok tervekkel, nyitott vagyok az új dolgokra és pozitívan szemlélem az életet. Ezek a tulajdonságok nagyon hasonlítanak ahhoz, amit a Coca-Cola is képvisel. Kiskoromban egyébként mindig vártam karácsony táján, hogy a tévében felbukkanjon a Coca-Cola karaván. Az, hogy szerepelhetek az idei karácsonyi reklámfilmben, leírhatatlan örömet szerzett nekem. Felfoghatatlan, hogy ilyen élményben lehetett részem. Itthon nagyon kevés esetben bukkan fel mozgáskorlátozott bármilyen reklámban, ezért is nagy dolog ez az idei karácsonyi reklámfilm számomra” – mondta el Fenyvesi Zoltán, a wheelchairguy.

http://youtu.be/D-rJASkgE2g

Kapcsolódó cikkeink