Laktózmentes, vegán joghurt a Coop polcain
A svájci Coop nemrég mutatta be új, saját márkás termékét, a mandulatej alapú joghurtot, amely egyaránt tökéletes alternatíva mind a laktózérzékenyeknek, mind a vegánoknak.
A joghurt, amelynek a cukortartalma is alacsony, három ízben kapható, ezen kívül a termék elérhető natúr változatban is, amely egyáltalán nem tartalmaz cukrot vagy édesítőt, és süteményeknél vagy főzésnél kiválóan helyettesíti a tejszínt és a tejet, írja az ESM.
Kapcsolódó cikkeink
DélKerTÉSZ: Rekordmennyiségű magyar zöldség került a boltláncokba
Rekordmennyiségű magyar zöldséget juttatott el a belföldi áruházláncokba a DélKerTÉSZ…
Tovább olvasom >Családbarát termékekkel bővült az Impossible Foods kínálata az USA-ban
Az Impossible Foods három új termékkel bővítette kínálatát az Egyesült…
Tovább olvasom >Speciális zabitallal ihatják mostantól a britek teájukat
A Glebe Farm Foods legújabb növényi alapú itala, a PureOaty…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megnyílt a SHEIN első magyarországi üzlete
2024. december 10-én délben megnyílt a SHEIN első magyarországi üzlete…
Tovább olvasom >Rekordszámú feladatot oldottak meg az iskolások: az Etesd az Eszed oktatóprogram népszerűsége töretlen
Véget ért a Nestlé az Egészségesebb Gyerekekért és az Okos…
Tovább olvasom >A TikTok hódítója: Dubaji csokiőrület a Lidlben
A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre nagyobb kereslet mutatkozik egy igazán…
Tovább olvasom >