Laborban „növesztik” a tenger gyümölcseit
Sejtekből növesztene egyes, eddig a tengerből halászott termékeit a Nomad Foods.
Európa legnagyobb mirelit élelmiszercége éppen ezért lépett partnerségre a BlueNaluval.
A Nomad Foods, amely olyan brandeket tulajdonol, mint a Findus, az Iglo, a La Cocinera vagy a Green Cuisine, azért szeretné laboratóriumi körülmények között termelni a tengeri élelmiszereket, mert ezáltal fenntarthatóbbá válna és hozzájárulna a bolygó halállományának megőrzéséhez.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Újdonságokkal rukkol elő a Lidl
A magyarországi kiskereskedők közül a Lidl elsőként indítja el 5…
Tovább olvasom >Napelemekkel készül felszerelni olasz gyárát a Nomad Foods
A Nomad Foods fagyasztott élelmiszereket gyártó cég fotovoltaikus panelek telepítését…
Tovább olvasom >Bezárja üzemét Bosznia-Hercegovinában a Nomad Foods
A čitluki gyár bezárása decemberig történik meg és az intézkedéssel…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gyengébb a vásárlóerő nálunk, mint a régióban
A tíz- és húszéves időtávon kirajzolódó trendek – ezen belül…
Tovább olvasom >Gyűlölik a „dinamikus árazást” a fogyasztók
Az elmúlt időszakban az ügyfeleknek új fogalommal kellett megismerkedniük: a…
Tovább olvasom >NGM-államtitkár: erősíti a magyar vállalkozások versenyképességét az ESG-törvény
A felelős környezeti, társadalmi és vállalatirányitási (ESG) keretrendszert meghatározó törvény…
Tovább olvasom >