Laborban „növesztik” a tenger gyümölcseit
Sejtekből növesztene egyes, eddig a tengerből halászott termékeit a Nomad Foods.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2021/09/nomad-foods-to-explore-lab-grown-seafood-with-bluenalu-300x174.webp)
Laborhal
Európa legnagyobb mirelit élelmiszercége éppen ezért lépett partnerségre a BlueNaluval.
A Nomad Foods, amely olyan brandeket tulajdonol, mint a Findus, az Iglo, a La Cocinera vagy a Green Cuisine, azért szeretné laboratóriumi körülmények között termelni a tengeri élelmiszereket, mert ezáltal fenntarthatóbbá válna és hozzájárulna a bolygó halállományának megőrzéséhez.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A hagyományos húsipar fenntarthatóságát kell támogatni
A laboratóriumi hús előállítása és forgalomba hozatala számos kérdést és…
Tovább olvasom >Újdonságokkal rukkol elő a Lidl
A magyarországi kiskereskedők közül a Lidl elsőként indítja el 5…
Tovább olvasom >Napelemekkel készül felszerelni olasz gyárát a Nomad Foods
A Nomad Foods fagyasztott élelmiszereket gyártó cég fotovoltaikus panelek telepítését…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rekord nyereséget értek el a saját márkák az év első felében az Egyesült Államokban
Új csúcsokat értek el a sajátmárkás termékek 2024 első felében…
Tovább olvasom >Akadálymentesíti csomagolásait a Müller az Egyesült Királyságban
Minden márkás termékének csomagolásán NaviLens kódot helyez el a Müller,…
Tovább olvasom >Új termékigazgatót nevezett ki az Auchan
Július 1-től Varga László látja el az Auchan Magyarország termékigazgatói…
Tovább olvasom >