Laborban „növesztik” a tenger gyümölcseit
Sejtekből növesztene egyes, eddig a tengerből halászott termékeit a Nomad Foods.

Laborhal
Európa legnagyobb mirelit élelmiszercége éppen ezért lépett partnerségre a BlueNaluval.
A Nomad Foods, amely olyan brandeket tulajdonol, mint a Findus, az Iglo, a La Cocinera vagy a Green Cuisine, azért szeretné laboratóriumi körülmények között termelni a tengeri élelmiszereket, mert ezáltal fenntarthatóbbá válna és hozzájárulna a bolygó halállományának megőrzéséhez.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
AM: az élelmiszertermelést nem lehet elválasztani a termőföldtől
A műhús egy csinálmány, mi pedig ragaszkodunk ahhoz, hogy az…
Tovább olvasom >Az élelmiszertermelést nem lehet elválasztani a termőföldtől
A műhús egy csinálmány, mi pedig ragaszkodunk ahhoz, hogy az…
Tovább olvasom >A fagyasztók hőmérsékletének növelésével csökkenti karbonlábnyomát a brit Morrisons
A Morrisons legújabb kísérlete keretében szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése érdekében 3°C-kal növeli…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Promóciók napján átadásra kerültek az „Év Promóciója 2025” díjak
Idén 17. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >Húsvétkor indul a szabadtéri szezon a játékpiacon
A kisgyermekes családokban az ajándékozás továbbra is a húsvét meghatározó…
Tovább olvasom >Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott célpont
Magyarország pénzügyi helyzete stabil, hazánk továbbra is befektetésre ajánlott célpont.…
Tovább olvasom >