Kivonul a koreai piacról a Sephora

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 03. 21. 09:12

A drogérialánc május 6-val megszünteti online és bolti tevékenységét, valamint mobil alkalmazásának működtetését az országban.

Kivonul Koreából a Sephora – derül ki a kiskereskedő régiós weboldaláról. A drogérialánc május 6-tól kezdi meg az online, mobilapplikációs és a bolti működésének fokozatos megszüntetését. Egyben ez lesz az utolsó nap, amelyen a vásárlók online rendelést adhatnak le – írta meg a Retail Dive.

A hűségprogram tagjai elveszítik a fel nem használt pontokat, és az adataik is törlésre kerülnek. A Sephora koreai ügyfélszolgálata augusztus közepéig működik tovább a visszaküldések és visszatérítések intézése céljából.

A Sephora Korea honlapja öt üzletet tart nyilván az országban, míg szingapúri weboldalán „több mint 200 üzletből álló, bővülő bázissal” büszkélkedik a lánc az ázsiai és csendes-óceáni térségben, amely Kínát, Ausztráliát, Thaiföldet és más országokat is magában foglalja.

A hírrel közel egy időben jelentette be a Sephora amerikai riválisa, az Ulta 2025-re tervezett mexikói terjeszkedését. A kettőjük közötti verseny az elmúlt néhány évben egyre kiélezettebbé vált, mivel mindkét kiskereskedő nagyszabású shop-in-shop együttműködéseket alakított ki – a Sephora a Kohl’s áruházzal, az Ulta pedig a Targettel.

Retail Dive

Kapcsolódó cikkeink