Jön az Utazás kiállítás a Hungexpo területén!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 20. 10:39

Az Utazás kiállítás első napján, február 22-én a Turizmus.com ismét szakmai konferenciát szervez a Hungexpón, „2024-ben lapot húzunk 19-re” címmel.  A rendezvény a látogatókat inspiráló előadásokkal és érdekes programokkal várja. A szakmai napra regisztrálók egyszeri ingyenes belépésre jogosító jegyet igényelhetnek a kiállításra.

Az esemény a Hungexpo területén zajlik február 22. és 25. között, és számos különleges programmal várja a látogatókat. Az egyik kiemelt előadó Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős államtitkár lesz. Az államtitkár bemutatja az Aktív Magyarország Program fejlesztéseit és az aktív életmód terjedésének aktuális kérdéseit. Az aktív turizmus fontos gazdasági lehetőségeket teremt, ösztönzi az infrastruktúra fejlesztését, és előtérbe helyezi a fenntarthatóságot és az egészségtudatos életmódot. A BalatonBike365 program szakmai vezetője, Szilasi László, további értékes információkat oszt meg a kerékpározásról, a Balaton régió kulturális és természeti látnivalóiról.

A konferencián nemzetközi példákat is bemutatnak. Marie-Louise Schnurpfeil, aki Linz turisztikai fejlesztéséről beszél majd, megosztja a város sikertörténetét. Linz az Ausztriában található Duna-parti város, mely az ipari központból sikeres európai turisztikai célponttá vált. Az előadás során bemutatják, hogyan vált egy ipari város új desztinációvá, ahol az építészeti örökség, modern épületek, kultúra és természet egyedülálló élményt nyújtanak a látogatóknak.

Az „2024-ben lapot húzunk 19-re” konferencia ígéretes eseménynek ígérkezik, mely lehetőséget teremt a résztvevőknek a turisztikai szakma legfrissebb trendjeinek megismerésére és az inspiráló előadásokon való részvételre.

 

Kapcsolódó cikkeink