Jön a Primark áruházlánc Magyarországra

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 08. 17. 11:43

Az év elején a Primark divatáruházlánc bejelentette nemzetközi terjeszkedését, amely magában foglalja az első magyarországi üzlet megnyitását Budapesten. Azóta a vállalat már aktívan keresi a magyar alkalmazottakat, és többek között a Facebookon hirdetéseket is közzétett.

Már toboroznak – kép: Primark

A tervek szerint az első Primark áruház a budapesti Arena Mallban nyílik meg, és a vállalat közölte, hogy hamarosan várható a nyitás.

Nemcsak Magyarországon terjeszkedik a cég, hanem terveik szerint idén még Szlovákiában is megjelennek, ezzel Közép-Kelet-Európa régiójában a hatodik országként, míg világszerte a tizenhetedik országként jelenik meg a Primark.

A Primark jelenleg 15 országban összesen 416 üzletet működtet Európában és az Amerikai Egyesült Államokban. Céljuk, hogy 2026 végére világszerte 530 üzlettel szolgálhassák ki vásárlóikat.

Az új budapesti üzlet a legújabb divattrendeket és mindennapi alapvető cikkeket hozza el a vásárlóknak a megszokott Primark stílusban és kedvező áron. Az üzlet kínálatában számos licencelt termék is megtalálható lesz, például az NBA és a Disney áruk, valamint a Primark folyamatosan bővülő „Primark Cares” almárkája, amely az áruház elkötelezettségének megfelelően fenntartható divattá teszi megfizethető áron.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink