Jó itt dolgozni!

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 04. 10. 09:52

Idén már harmadik alkalommal adták át hazánkban a világ egyik legnagyobb HR-szolgáltató cége, a Randstad által alapított, a legvonzóbb munkáltatóknak járó Randstad Award díjat. A kiskereskedelmi és HoReCa kategória különdíját 2019-ben a Hunguest Hotels érdemelte ki, a szállodaláncot választották a szegmens legvonzóbb munkaadójának.

A munka és a magánélet egyensúlyára egyre jobban odafigyelnek a magyar munkavállalók is, amikor minőségileg rangsorolják a munkáltatókat. Véleményük kialakításakor számításba veszik a munkahely elhelyezkedését, a belső munkahelyi környezetet, valamint az általuk gyártott vagy az általuk nyújtott szolgáltatások színvonalát. Fontos számukra a visszajelzés, az erőfeszítéseiket támogató légkör és a munkáltató társadalmi felelősségvállalása is. Ám a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásának legfrissebb hazai adatai továbbra is azt mutatják, hogy a három fő szempont a fizetés, a kiszámíthatóság és a munkahelyi légkör maradt Magyarországon.

Hülvely István, a társaság vezérigazgatója szerint a cég egyik védjegye a családias légkör. A dolgozók felkészültségét, hűségét megbecsülik és honorálják is, és a fejlesztések során figyelnek arra, hogy az Y- és a Z-generáció számára is vonzóvá tegyék a szállodaláncot. //

Kapcsolódó cikkeink