Jó itt dolgozni!
Idén már harmadik alkalommal adták át hazánkban a világ egyik legnagyobb HR-szolgáltató cége, a Randstad által alapított, a legvonzóbb munkáltatóknak járó Randstad Award díjat. A kiskereskedelmi és HoReCa kategória különdíját 2019-ben a Hunguest Hotels érdemelte ki, a szállodaláncot választották a szegmens legvonzóbb munkaadójának.
A munka és a magánélet egyensúlyára egyre jobban odafigyelnek a magyar munkavállalók is, amikor minőségileg rangsorolják a munkáltatókat. Véleményük kialakításakor számításba veszik a munkahely elhelyezkedését, a belső munkahelyi környezetet, valamint az általuk gyártott vagy az általuk nyújtott szolgáltatások színvonalát. Fontos számukra a visszajelzés, az erőfeszítéseiket támogató légkör és a munkáltató társadalmi felelősségvállalása is. Ám a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásának legfrissebb hazai adatai továbbra is azt mutatják, hogy a három fő szempont a fizetés, a kiszámíthatóság és a munkahelyi légkör maradt Magyarországon.
Hülvely István, a társaság vezérigazgatója szerint a cég egyik védjegye a családias légkör. A dolgozók felkészültségét, hűségét megbecsülik és honorálják is, és a fejlesztések során figyelnek arra, hogy az Y- és a Z-generáció számára is vonzóvá tegyék a szállodaláncot. //
Kapcsolódó cikkeink
A kereskedelem tartja magát, de van hova nőnie – A stratégiai munkaerőterv nélküli FMCG-cégek megítélése nagyot esett
A klímapolitikában és a munkaerőhiányban az a közös, hogy mindkét…
Tovább olvasom >Felújították és megnyílt a Hunguest szállodája Balatonalmádiban
Teljes körű felújítást követően újra megnyílt a Hunguest BÁL Resort…
Tovább olvasom >Az Y- és Z-generáció forradalmi változásokat hoz a munkáltatók és munkavállalók közötti erőviszonyokban
A Randstad legfrissebb, 34 piacon 35,000 munkavállaló megkérdezésével zajlott Workmonitor…
Tovább olvasom >További cikkeink
Romániában 37 százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma az idei első öt hónapban
Romániában 37 százalékkal, 6,467 millióra nőtt az idei első öt…
Tovább olvasom >Tölcsért csinálok a tésztámból… – A nap képe
A 19. század végén a világ több pontján érett már…
Tovább olvasom >Cement gyümölcs- és zöldséghulladékból – A nap videója
Japán és angol kutatók szinte egyidőben kísérleteztek azzal (és találták…
Tovább olvasom >