Ismét kinyitott a Jövő Áruháza!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 03. 06. 13:18

A SIRHA Budapest 2024 kiállításon ismét megnyitott a Trade magazin által szervezett Future Store Innovations stand, közel 800 négyzetméteren 25 kiállítóval, közöttük a MOHU-val.

A jövőbe mutató eszközök között idén március 5-7. között már a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. sem hiányozhatott, aki itt mutatta be, a kézi visszaváltó pontok számára kifejlesztett innovatív, italcsomagolás-visszaváltó mobil megoldását, egy átépített Ford gépjárművet, amely képes arra, hogy nagy mennyiségben másodpercek alatt elfogadja a visszaváltani kívánt műanyag vagy üveg palackokat, alumínium dobozokat, és nagy mennyiségben tömörítse azokat. Ezzel megoldást nyújt a kereskedők és vendéglátó-ipari kisebb egységek számára, hogy részt vegyenek a visszagyűjtésben. Az áruházban bemutatásra került a REpont visszaváltó automata is.

A SIRHA Budapest kiállítás keretein belül a Future Store standon tartott sajtótájékoztatót a MOHU, ahol bemutatta a jelenleg egyedülálló italcsomagolás-visszaváltó mobil megoldását működés közben

A Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítására, a SIRHA Budapest 2024 rendezvényre már hatodik alkalommal érkeznek a hazai és külföldi szakemberek a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, hogy találkozzanak a több, mint 300 kiállítóval, közel 30 ezer nm területet bejárva. A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója és hivatalos lapja a Trade magazin.

A SIRHA Budapest kiállítás első napján 7500 látogató kereste fel a standokat

Idén a Jövő Áruházában a vásárlói élményt középpontba állító eszközök, szolgáltatások kerülnek fókuszba, miközben a termékfejlesztések fő iránya a fenntarthatóságot célozza. A legújabb kereskedelmi eladásösztönző hagyományos és digitális eszközök, a mesterséges intelligencián alapuló fejlesztések, eszköz-nyomonkövetés, adatgyűjtés és elemzés kiemelt szerepet kapnak. Ami pedig kereskedelmi oldalról feladja a leckét mindenkinek már idehaza is: a biztonságos, 24/7 koncepciós nyitvatartási megoldások – ami szintén kínál megoldást a Jövő Áruháza. 

Számos eszköz itt kerül bemutatásra elsőként, és közben több termékinnováció kóstolható lesz, ahogy a korábbi években is. 

A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás A pavilon AB1 Future Store Innovations standján 25 cég mutatja be innovatív termékét, sikeres eladásösztönző eszközeit, új megoldásait egyedülálló módon, szakmai túravezetéssel, amelyek fél óránként indulnak, előre meghirdetett időpontokban. A túrára előzetesen is lehetett jelentkezni, időpontot foglalni, de a szabad helyek függvényében a kiállítás ideje alatt, a helyszínen is lehet regisztrálni. A túralátogatások maximum 30 fős csoportokban történnek, egy túra kb. 70 perc időtartamú, és nem csak magyar nyelven, de angolul is megoldható a részvétel.

Első nap közel 500 látogató vett részt a szakmai túravezetésen a Trade magazin Future Store standon

A Trade magazin által bemutatott Jövő Áruházából a MOHU MOL megoldásai sem hiányozhattak idén, hiszen mindaz a szolgáltatás, amit kínálnak, érinti a jövőben a kis- és nagykereskedők, vendéglátó egységek, és természetesen mindkét szegmens beszállítóinak körét is, nem utolsósorban mindegyik szegmens célcsoportját, a vásárlókat.

Megoldás a jövő kereskedőinek és vendéglátó-ipari vállalkozásainak

A Kiállításról és a Jövő Áruházáról bővebben a https://futurestoreinnovations.hu oldalon olvashat.

Kapcsolódó cikkeink