Indoor függőleges farmok: megoldás az élelmiszerellátási problémákra
A járvány kitörése előtt az indoor függőleges farmok nem arattak osztatlan sikert. Most azonban ez az innováció lehet az egyik legnagyszerűbb a járvány következtében az ellátási láncban kialakuló fennakadások megoldásában, legyen szó akár terménybetakarításról, szállításról vagy az élelmiszer értékesítéséről.
Az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium szerint a városi gazdálkodás növeli az élelmiszerbiztonságot olyan időszakokban, amikor az infláció növekszik, a globális ellátás pedig korlátozott.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Az antibiotikum-rezisztencia terjesztéséért felelős DNS-szakaszt azonosítottak a szalmonellában
A szalmonellabaktérium két olyan DNS-szakaszát azonosították az Agrár-biotechnológia és precíziós…
Tovább olvasom >Egyre nagyobb kihívás a fenntarthatóság az élelmiszerbiztonságban
Az agrártárca kiemelten kezeli az élelmiszercsomagolás és a fenntarthatóság közötti…
Tovább olvasom >Tovább erősödnek hazánk agrárkapcsolatai Kenyával
Afrika lehet a világ legnagyobb globális élelmiszer-előállítója, hazánknak pedig az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hét trend, amely 2024-ben az in-store marketingre és a kereskedelmi dizájnra hatással lesz
A fogyasztók figyelmének megragadása és megtartása évről évre egyre nehezebbnek tűnik.…
Tovább olvasom >2024 a kihívások éve a dohányipar és dohány-kiskereskedelem számára
A gazdasági nehézségek ellenére várhatóan növekedett a dohány-kiskereskedelem éves árbevétele…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >