Hotelmenedzsment-utánpótlás
A BGE KVIK a harmadik alkalommal indított csapatot a ServiceCenter4Hospitality által immáron tizenötödik alkalommal megrendezett European Mise en Place Cup hotelmenedzsment-versenyen, ahol idén 14 országból 28 neves egyetem vett részt.
A hollandiai Maastrichtban megrendezett februári megmérettetésen a hazai piacvezető turizmus-vendéglátás szakra járó hallgatókból – Ország Lili, Varga Zsófia, Tóbel Szonja és Balázs Hanna – álló „Pioneers” nevű csapat egyedüli magyar meghívottként vett részt, és az 5. helyen végeztek. Az idei téma a „Break the Mould” volt, melynek keretében a csapatok maguk választhatták ki, milyen területre találnak ki a hagyományoktól eltérő ötleteket. A BGE csapata a ServeUout (Serve You Out) nevű brand kidolgozásakor arra fókuszált, hogy az eddig csak költséget jelentő szállodai tevékenységekkel (mint a housekeeping, karbantartás, IT, konyha) hogyan lehetne bevételt generálni és kiajánlani a szolgáltatásokat a helyi lakosoknak.//
A cikk a Trade magazin 2023/4. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Átadták a 2022-es Pro Gastronomia díjakat
A Pro Gastronomia díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Turizmus piacelemzésben a világ legjobbjai között!
A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) négyfős hallgatói csapata második helyezést…
Tovább olvasom >Piacelemző-utánpótlás
A BGE KVIK csapata – Balog Jázmin Éva, Boutchichite Noura, Molnár Csenge Anna…
Tovább olvasom >További cikkeink
Asztelnemű kempingezéshez, hajózáshoz, űrhajózáshoz – A nap videója
A Full Windsor mágneses étkészlete, a Magware könnyen összekapcsolódó tányérokból,…
Tovább olvasom >