Hello Finomság – Viszlát éhség!

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2020. 01. 21. 10:30

Egyre többször fordul elő, hogy nincs idő főzni, de az irodában ebédkor vagy este otthon finom meleg ételt ennénk. Vagy mást szeret a család apraja-nagyja, és a sokféle ételt végképp nem tudjuk időben elkészíteni. Esetleg a családtagok közül valaki ételérzékenységben szenved, akinek különleges igényei miatt mást kell készíteni… Sok olyan helyzet előfordulhat, amikor szükség van egy gyors, elérhető megoldásra, de már a futárra sem szeretnénk várni… Nem is beszélve a megrendelt étel költségéről.

A Hello Food és Hello Food Free egyadagos kényelmi készétel-termékcsalád prémium alapanyagokból, elérhető áron kínál jót, mely 2 perc melegítés után azonnal fogyasztható.

A 25 napos szavatossági idővel bíró új termékcsalád a boltok hűtőpultjaiban található. A minőség megőrzését hőkezeléssel érik el, így a termék teljes mértékben tartósítószer-mentes, sőt nemcsak az ételkészítés során figyel a gyártó az adalékanyag-mentességre, de a prémium alapanyagokat is olyan módon válogatták ki, hogy azok sem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagot. Ennek és a csapat szakértelmének köszönhetően a 14-féle készétel ízvilága igazán házias, nagyon kiegyensúlyozott és sokrétű, de legfőképpen klasszikusan természetes. Levesek, főételek és desszert közül is válogathat az éhes fogyasztó, az ételérzékenységben szenvedők közül a glutén- és laktózérzékenyek is megtalálják a kínálatban az ízlésüknek megfelelő terméket.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. egyik védjegyével is ellátott termékcsalád a dinamikusan fejlődő kényelmi készétel kategória új bemutatkozójaként lép a piacra, de az induló választék mellett a cég szakemberei nyitottan állnak a fejlesztési igénnyel érkező partnerek rendelkezésére. (x)

Kapcsolódó cikkeink