Hazai sonkára épüljön a húsvét

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 03. 01. 12:35

A húsvéti kereskedelmi szempontból az év egyik kiemelkedő időszaka, melyre a gyártók és  a kereskedelmi üzletláncok is egyaránt készülnek. Ennek apropóján szeretettel meghívjuk a  METRO Nagykereskedelem és a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. közös sajtóeseményére, ahol  gasztrokalandokból nem lesz hiány. 

Nem hagyományos módon mutatkozik be öt hazai – Ceres Zrt., Goldenburg (Haladás MG Zrt.), Mary-Ker Pasta Kft., Mészáros – Borház Kft., Pápai Hús Kft. – élelmiszeripari vállalat. 

Emellett Varju Viktor séf vezetésével a résztvevők egy valódi főzőverseny közepén találják majd  magukat, ahol négyfogásos, fenséges menüsort készítenek el, s bizony a verseny sem marad el.  Egy food stylist pedig annak titkait is felfedi, hogy milyen apró fogásokkal lehet egy ünnepi  asztalt igazán vonzóvá, vendégeink számára lenyűgözővé tenni. Mert bizony nagyon nem  mindegy, hogyan is kerül asztalra a sonka! 

Jöjjön el, és főzzön profik segítségével páratlan fogásokat, nem mindennapi helyszínen! Az eseményen a húsvéti falatok kóstolása sem marad el! 

IDŐPONT: 2024. március 11., 14:00–17:45  

HELYSZÍN: METRO Gasztroakadémia, 2040 Budaörs, Keleti u. 3.

, 2040 Budaörs, Keleti u. 3. 

PROGRAM: 

13:20 – 14:00 Indulás Budapestről a Déli Pályaudvartól (különbusz) 

14:00 – 14:20 Sajtótájékoztató 

14:20 – 14:35 Séfek bemutatása, menüsor ismertetése 

14:35 – 14:45 Gyártók bemutatkozása 

14:45 – 17:10 Gasztro élmény-workshop 

(Négy fenséges fogás elkészítése a Gasztroakadémia séfjeinek segítségével) 

17:10 – 17:45 Kóstolás 

17:45 – 18:20 Indulás vissza Budapestre (várható érkezés a Déli Pályaudvarhoz: 18:20) 

Az eseményen a részvétel regisztrációhoz kötött.  

Kapcsolódó cikkeink