Hamarosan jöhet a házhozszállítás a Lidlnél

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 03. 17. 11:34

Egyelőre még nincs házhozszállítás a Lidlnél, de hamarosan lehet – írja a Villággazdaság, miután megkereste a kiskereskedelmi láncot a témával.

Minden tizedik forintjukat online költik el a fogyasztók

A Lidl hivatalos honlapján az olvasható, hogy „termékeinket áruházainkban, személyesen tudja megvásárolni, házhoz szállítási szolgáltatásunk nincsen”. Ennek kapcsán a Világgazdaságnak megerősítették, hogy a Lidl Magyarország szolgáltatásában jelenleg nem elérhető az online vásárlás, de hangsúlyozták, hogy a vállalat folyamatos monitorozás mellett vizsgálja a bevezetés lehetőségét a jövőre vonatkozóan. Ennél konkrétabbat nem árultak el, így azt sem, hogy mikor lehet esedékes az említett vizsgálatnak az eredménye. Mégis, ez a kommunikáció mintha változást jelentene az eddigiekhez képest és azt valószínűsíti, hogy akár záros határidőn belül új korszak veheti kezdetét a Lidlnél és elérhető válik a házhozszállítás.

A bevezetés mellett szól, hogy 2021-ben kilőtt az online kereskedelem, minden tizedik forintjukat online költötték el a fogyasztók. Erre az FMCG-cégek is reagáltak, a legtöbb kiskereskedelmi láncnál már elérhető a házhozszállítás, mint szolgáltatás – érthető, hogy a Lidl is ennek a változásnak a küszöbén áll.

Kapcsolódó cikkeink