Fülrepesztő szurkolás a Theodora Kupán

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 26. 00:00

Amíg hétvégén a BVSC uszoda medencéjében a Theodora Kupáért folyt a harc, a lelátókon a leghangosabb vízilabda szurkolót kereste a Magyar Kupa névszponzora. A Theodora Hangpróbáján a leghangosabb szurkoló 119,3 decibeles hangerővel drukkolt.

A Theodora Hangpróbára bárki benevezhetett, a feladat sem volt különösebben bonyolult: teljes hangerővel kellett biztatni a vízilabdás fiúkat. A versenyzők lelkes ordítozását decibelmérővel rögzítették. Úgy tűnik, ez a játék elsősorban az erősebbik nem körében bizonyult népszerűnek, a 21 hangpróbázó között egyetlen hölgyet sem regisztráltak. Az első elődöntő leghangosabb szurkolója 110,1 decibellel tudatta a nézőkkel, hogy a Szeged-Beton VE-t szeretné látni a döntőben. Sajnos ez nem volt elég a csapatnak a továbbjutáshoz, ám a magyar válogatott játékosai által aláírt vízilabda-nyereményhez igen. A fanról még az is kiderült, hogy kedvenc csapatáért Európán belül bárhova elutazik.
A második elődöntő nyertese 119,3 decibellel biztatta a ZF-Eger játékosait. Ez a hangerő a petárda durranásához fogható, és már 1 perc után kárt tehet az emberi hallásban. Szerencsére csak néhány másodpercig hallhatták a nézők. A nap leghangosabb drukkere szintén egy dedikált vízilabdát nyert. A Theodora Magyar Kupát végül a bajnoki címvédő Vasas nyerte a férfiaknál, miután a vasárnapi döntőben hosszabbításban legyőzte a tavalyi kupagyőztes Eger csapatát. A nőknél a Dunaújvárosi Főiskola csapata diadalmaskodott a BVSC-Zugló csapata ellen. A Theodora ásványvizet palackozó Kékkúti Ásványvíz Zrt. 2 éve arany fokozatú támogatója a Magyar Vízilabda Szövetségnek.
Kapcsolódó cikkeink