„Fine dining” fagyasztott állateledeleket kínál az Ocado

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 02. 20. 09:58

Az Ocado „fine dining” fagyasztott eledeleket kínál a házi kedvenceknek. A lépéssel a cég szeretne több „fiatalabb, városi, tudatos gazdit” magához vonzani.

A Ted’s Bowl márkájú állateledel-választék ezen a héten jelenik meg az online kiskereskedőnél, és hétféle mikrózható fagyasztott ételt tartalmaz majd – számolt be a The Grocer.

A termékek kutyák esetében legalább 70%-ban, macskák esetében pedig 98%-os arányban tartalmaznak emberi fogyasztásra is alkalmas húst, halat vagy baromfit, és kölyökkutyák és -macskák által is fogyaszthatóak.

A Ted’s Bowl társalapítója, Sara Pearson szerint a kisállattartás fellendülésével „létrejött a fiatalabb, városi kisállattartók egy új demográfiai csoportja”.

– Ők tájékozottak a táplálkozással kapcsolatban, és tudják, hogy a minőségi és egészséges élelmiszer segít minimalizálni az egészségügyi problémákat. Emellett ismerik a frissen főzött, prémium minőségű, kész ételek fogalmát is. A Ted’s Bowl egyszerre jelent kifinomult és felelős étkezést a kutyák és macskák számára – teszi hozzá a szakember megjegyezve, hogy a fogyasztók többsége számára a maradékból főzött állateledel nem opció, mivel a kiegyensúlyozott ételek elkészítése idő- és tudásigényes.

Meri La Bella, az Ocado állateledel-beszerzője elmondta:

– A Ted’s Bowl termékcsalád bevezetésével a vásárlók az oly fontos családi kedvenceik számára még nagyobb választékból választhatnak változatos eledeleket. A mikrohullámú sütőben elkészíthető, minőségi fagyasztott készételek kényelme nagyon vonzó, és úgy gondoljuk, hogy ez lesz a következő nagy dobás az állateledelek kategóriájában.

Az új termékcsalád február 23-tól kapható 4,49- 4,59 £/300g-os áron.

Grocery Gazette

Kapcsolódó cikkeink