Ezer palackot adományozott a SodaStream a Bátor Tábor részére

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 06. 30. 11:25

A SodaStream hazai képviselete, a Fast Hungary Kft. 1000 darab palackot adományozott múlt héten a Bátor Tábor számára. „A készülékeink 0,9 literes palackjai egyszerű kulacsként is használhatók. Mivel a nagy melegben különösen fontos a folyadékfogyasztás, ezért döntöttünk úgy, hogy egy olyan szervezetnek adjuk a palackokat, akik nyáron is egy nemes cél érdekében végzik munkájukat. Így esett a választás a Bátor Táborra és önkénteseikre” – tájékoztat Rutai Gergely, a SodaStream magyarországi szakértője.

bottle8

„Nyáron nagyon fontos a megfelelő hidratáció, erre különösen ügyelünk a táborban is. Az önkénteseink fokozott figyelmet fordítanak arra, hogy ők és kis táborozóink is megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszanak turnusainkon” – jegyezte meg Dr. Cserbák Anna, a Bátor Tábor Alapítvány orvos igazgatója. A Sodastream üvegek ráadásul BPA-mentesek, ezért nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat sem.

A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor komplex terápiás rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére. Nyáron gyerektáborok, ősszel és tavasszal hétvégi Családi és Testvér Táborok formájában szerveznek számukra ingyenes programokat. A Bátor Tábor programjait az eltelt 14 évben több ezer önkéntes segítette. A szervezők idén 15 turnusban gondoskodnak a rászoruló gyerekek támogatásáról, a következőre július 11-18. között kerül sor.

Kapcsolódó cikkeink