Exkluzív csokoládé a Metsä Board új öko-barrier kartoncsomagolásában

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2020. 04. 13. 09:43

A családi vállalkozásként működő Kultasuklaa 1990 óta gyártja különleges minőségű, kézzel készült csokoládéit Finnországban. Új, exkluzív pralinéjük, az „It’s all about love” csomagolásának megalkotásánál fő szempont volt a felhasznált műanyag mennyiségének csökkentése. A cél elérése érdekében a feladatot a friss rostokból készült, prémium minőségű kartonok vezető európai gyártójára, a Metsä Boardra bízták.

Csokoládé öko-barrier kartoncsomagolásban-Metsä Bord

Az új öko-barrier karton, a MetsäBoard Prime FBB EB kitűnő választásnak bizonyult a csomagolás megoldására, mivel az teljes mértékben műanyagmentes, ugyanakkor megfelelő védelmet biztosít zsiradék és nedvesség ellen. A karton biztonsággal érintkezhet közvetlenül élelmiszerekkel, magas fehérséggel, sima felülettel és kiváló nyomtathatósággal rendelkezik.

A négy darab pralinét tartalmazó doboz innovatív felépítésű: a külső borítás egyetlen darab kartonból készül, amely egy szívet formáz. A termékeket a csomagolás belső felületén található öko-barrier karton védi, a rács, amely a pralinét a helyén tartja és elválasztja egymástól, szintén egyetlen öko-barrier kartonból áll össze.

A csokoládégyártó vezetősége elégedetten úgy nyilatkozott az új csomagolásról, hogy az „erősíti a termék exkluzív ajándék jellegét, mutatja a magas színvonalat, és örömérzetet kelt.//

Kapcsolódó cikkeink