Érték és Minőség díjat kapott a Gallicoop
Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Parlamentben a Gallicoop Klasszik pulykamell terméke. Az ünnepségen a kiváló magyar termékeket és szolgáltatásokat díjazták.
Garai András
A Gallicoop az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező vállalata, saját maga végzi a pulykahús termeléshez szükséges valamennyi aktivitást. A szarvasi székhelyű vállalat az elmúlt évtizedekben bebizonyította, hogy a minőségi magyar pulykahús piacképes nemcsak idehaza, de szerte a világon.
Az Érték és Minőség elismerés kapcsán Garai András, a Gallicoop marketing vezetője hangsúlyozta:
„Az idén 30 éves vállalatunk számára hatalmas elismerésnek számít ez a díj. Reméljük, hogy ezzel az elismeréssel is bizonyíthatjuk termékeink kiemelkedően jó minőségét, növelve vállalatunk ismertségét és presztízsét a fogyasztóink és az üzleti szféra képviselői számára egyaránt. A díjazott Klasszik pulykamell termékünk egy sonkakülönlegesség, amelynek a fehérjetartalma egyedülállóan magas a hazai palettán.”
A Klasszik pulykamell színtiszta, sovány pulykamellhús tökéletesen megfelel a kényelmi termékektől elvárt előnyöknek, hiszen további feldolgozás nélkül tálalható akár főzelékfeltétként, de friss salátához is kiváló alapanyag.
Az elmúlt 30 év alatt a Gallicoop elérte, hogy mára a vállalat és márkanév egyet jelent a megbízható, egészséges és magas minőségű termékekkel. A cég az allergénmentes élelmiszerek fejlesztésére szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben, mert úgy gondolják, hogy az innovatív gondolkodás hosszú távon megtérülő befektetés a Gallicoop számára.
Kapcsolódó cikkeink
Nem füstöltek el a grillsajtok
Bár tavaly a grillsajtok piaca egy kisebb összeomlást élt át,…
Tovább olvasom >Újra felizzana a grillpiac
A tavalyi visszaesés után óvatos optimizmussal tekintenek az idei grillszezon…
Tovább olvasom >Kényelmi, de nem luxus!
Nem csak a nagy élelmiszeripari vállalkozások írják a finger foodok…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >