Erre keresnek most a magyarok az Árukereső.hu szerint

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 03. 26. 11:46

A jó idő eljövetelével megugrott az érdeklődés a szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó termékek iránt. Mind Magyarországon, mind a régió országaiban nőtt az ehhez kapcsolódó termékek keresése az Árukereső közleménye szerint.

A szabadidős termékek iránti érdeklődés növekedését jelzi, hogy Magyarországon több mint kétszeresére nőtt a medencetisztító porszívókat kereső felhasználók száma, és hasonlóan a léghűtők iránti keresés is megnőtt. Emellett a fagylaltgépek, napozóágyak, biciklinyergek, kültéri székek és hintaülések keresései is jelentősen nőttek az elmúlt időszakban.

A szabadidős tevékenységek mellett sokakat érdekelnek a kertgondozáshoz kapcsolódó eszközök, mint például a fűnyírók, fűkaszák és robotfűnyírók. Emellett a szép idő beköszöntével a kültéri tevékenységek mellett a testmozgás és a szépészeti termékek is népszerűbbek lettek, így például a hajkondicionálók és a tömegnövelők iránt is megnőtt az érdeklődés.

Az egyes országokban is hasonló trendek figyelhetők meg, például Csehországban és Szlovákiában is nőtt az érdeklődés a biciklik, fűnyírók és naptejek iránt. Romániában a keresések között kiemelkedik az erotikus pumpák iránti érdeklődés növekedése, míg Bulgáriában és Szlovéniában a kerti termékek, sporteszközök és gyerekjátékok keresése nőtt meg.

 

Kapcsolódó cikkeink