Energiaitalok: értéknövelt újrahasznosítás a Nescafe-tól
Új italokat dobott piacra a Nescafe klímabarát és növényi alapú portfóliójának növelése részeként. A Native Cascara értéknövelt kávégyümölcs tokjából készült, amelyet általában eldobnak a feldolgozás során.
Az új italtípus se nem tea, se nem kávé: az értéknövelő feldolgozás nem csak csökkenti a keletkező hulladékot, de új bevételforrást jelent a gazdáknak.
Inside FMCG
Kapcsolódó cikkeink
100 millió dollárból bővíti kávégyártó kapacitását a Nestlé Vietnámban
A beruházásból a vállalat a déli Đồng Nai tartományban működő…
Tovább olvasom >Márkák a ringben
Csütörtök délután Tolnai Gábor, a Kantar Hoffmann divízióigazgatója „Brand Footprint…
Tovább olvasom >Rovarfehérje-gyártó start-uppal együttműködve fejleszt alapanyaggyárat a Tyson Foods
A húsipari óriáscég a Protix-szel együttműködve rovarfehérje-elemeket gyártó üzemet épít…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyarországon évente mintegy kétmillió tonna élelmiszer-hulladék keletkezik
Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára…
Tovább olvasom >„Kukába az élelmiszerpazarlással” – plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja
A Fenntarthatósági Témahét alkalmából „Kukába az élelmiszerpazarlással” címmel indít plakáttervező…
Tovább olvasom >Több mint 200 üzlettel bővül a Rossmann
Üzlethálózatának bővítésére és modernizálására több száz millió eurót fordít az…
Tovább olvasom >