Élelmiszerpazarlás mérséklését szolgáló menüt készített a SPAR Norvégiában

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 01. 30. 09:58

A SPAR Norvégia egy népszerű élelmiszer-bloggerrel együttműködve állított össze élelmiszerpazarlás-mentes heti menüt.

Norvégiában a SPAR Marit Røttingsnes Westlie-t, ismertebb nevén Mrs Timian-t kérte fel egy az élelmiszerhulladékot kiküszöbölő inspiráló heti menü elkészítésére.

A blogger szerint a SPAR Norvégiával együtt létrehozott menü „praktikus, egyszerű, a a többség által elkészíthető ételeket tartalmaz”.

Mrs Timian azt tanácsolja, hogy használjunk szezonális termékeket, ugyanazokat a zöldségeket használjuk fel újra különböző ételekben, és mielőtt boltba mennénk, nézzük meg, mi van a hűtőben.

A blogger azt állítja, hogy a vacsora maradékából nagyszerű előre csomagolt ebéd készülhet; az élelmiszerpazarlás pedig jó tervezéssel és heti egy bevásárló nap tartásával jelentősen mérsékelhető.

Taste Of Norway

Tavaly októberben a SPAR Norvégia bejelentette, hogy az új Taste of Norway (Smaken av Norge) márkával támogatja a helyi termelőket a SPAR és EUROSPAR áruházakban országszerte. A Taste of Norway termelői tisztázott eredetű norvég alapanyagokat használnak és magas állatjóléti követelményeknek megfelelő gazdaságokkal működnek együtt.

ESM

Kapcsolódó cikkeink