Élelmiszerpazarlás mérséklését szolgáló menüt készített a SPAR Norvégiában
A SPAR Norvégia egy népszerű élelmiszer-bloggerrel együttműködve állított össze élelmiszerpazarlás-mentes heti menüt.
Norvégiában a SPAR Marit Røttingsnes Westlie-t, ismertebb nevén Mrs Timian-t kérte fel egy az élelmiszerhulladékot kiküszöbölő inspiráló heti menü elkészítésére.
A blogger szerint a SPAR Norvégiával együtt létrehozott menü „praktikus, egyszerű, a a többség által elkészíthető ételeket tartalmaz”.
Mrs Timian azt tanácsolja, hogy használjunk szezonális termékeket, ugyanazokat a zöldségeket használjuk fel újra különböző ételekben, és mielőtt boltba mennénk, nézzük meg, mi van a hűtőben.
A blogger azt állítja, hogy a vacsora maradékából nagyszerű előre csomagolt ebéd készülhet; az élelmiszerpazarlás pedig jó tervezéssel és heti egy bevásárló nap tartásával jelentősen mérsékelhető.
Taste Of Norway
Tavaly októberben a SPAR Norvégia bejelentette, hogy az új Taste of Norway (Smaken av Norge) márkával támogatja a helyi termelőket a SPAR és EUROSPAR áruházakban országszerte. A Taste of Norway termelői tisztázott eredetű norvég alapanyagokat használnak és magas állatjóléti követelményeknek megfelelő gazdaságokkal működnek együtt.
Kapcsolódó cikkeink
A legnagyobb értékeinket pazaroljuk el – a Lidl így tesz ellene
Az idei Global Risk Report alapján 2035-re a negyedik legnagyobb…
Tovább olvasom >Meghittség, mosoly, marketing – 2024 legszebb karácsonyi reklámjai
A Trade magazin 2024-ben második alkalommal hirdette meg a Karácsonyi…
Tovább olvasom >GVH-intézkedés: Több mint száz kistermelő és új munkahelyek a SPAR-nál
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) fellépése nyomán több mint száz hazai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tudatosabban vásárolunk? Töretlen a kereslet a hazai ízek iránt
Több száz magyar termelővel működik együtt a Kifli.hu, hogy minél…
Tovább olvasom >Kamatkedvezmény a zöldhitelre
Még kedvezőbb lesz a népszerű lakáscélú zöldhitel a K&H-nál. A legnépszerűbb…
Tovább olvasom >Friss felmérés: A visszautasítástól való félelem bénítja a vállalkozásokat
Egy friss felmérés szerint a vállalkozások 33 százaléka a visszautasítástól…
Tovább olvasom >