Együttműködik az Alpine Canada Alpin és a Helly Hansen

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 07. 02. 11:02

Az Alpine Canada Alpin (ACA) és a Helly Hansen, a professzionális síelők vezető ruházati márkája egy új, felsőruházatra és felszerelésre vonatkozó együttműködést jelentett be.

Pentaphoto_74611-HHedit-2015_SM

2015 júliusától hivatalosan is a Helly Hansen öltözteti a kanadai alpesi és para-alpesi sícsapatokat, többek között a sztársíelő Duston Cookot és a para-alpesi szenzációt, Mac Marcoux-t.

„Nagy öröm, hogy együttműködhetünk az Alpine Canada Alpinnel a kanadai sportolók támogatásáért. Alpesi versenyöltözeteink és felsőruházatunk tervezésekor szem előtt tartjuk, hogy a lehető legtöbb előnnyel támogassa a sportolók teljesítményét” – mondta Paul Stoneham, a Helly Hansen vezérigazgatója. „A professzionális síelők vezető öltözeti márkájaként felszereléseinket úgy alakítottuk ki, hogy a legzordabb körülmények között is a legmagasabb szintű teljesítményt biztosítsa sportolóink számára.”

Az ACA személyzete, edzői és sportolói a Helly Hansennel közösen alkották meg és tesztelték a 2015-16-os síszezon darabjait és az együttműködés alatt továbbra is közösen dolgoznak majd a következő generációs dizájn megalkotásában.

„Az ACA üdvözli alpesi és para-alpesisí csapatainak legújabb partnerét” – mondta Mark Rubinstein, az Alpine Canada Alpin elnök-vezérigazgatója. „A Helly Hansen régóta ismert kiváló alpesi felsőruházatairól és egyéb kiegészítőiről. Sportolóink, edzőink és a teljes személyzetünk nagy reményeket fűznek új kapcsolatunkhoz a Helly Hansen csapattal.”

“Izgatottan várom, hogy kipróbálhassam a legmagasabb techikai innovációkat felsorakoztató tréning- és versenyruházatot” – tette hozzá Dustin Cook, a 2015-ös FIS Alpine Világbajnokság super g ezüstérmes síelője.

2015 októberében a Helly Hansen ACA-márkajelzéssel ellátott kollekciója kereskedelmi forgalomban is kapható lesz. A kollekció ACA öltözeteiből származó bevételből az ACA és sportolóik is részesülnek majd.

Kapcsolódó cikkeink