Az új Nespresso Variations kávéörleményeket osztrák finomságok ihlették

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 11. 07. 11:20

Az év vége közeledtével a Nespresso segít a kávérajongóknak felidézni legszebb gyermekkori emlékeiket és az ünnepek meghitt hangulatát. Bécs gazdag kávéházi kultúrája és eleganciája ihlette a három új Variations Limited Edition őrleményt, amelyeknek megnyugtató és kényeztető aromája szinte elvarázsolja az embert.

nespresso

Hogy még különlegesebbé varázsolja az ünnepek hangulatát, a Nespresso egy milánói illusztrátort, Lorenzo Petrantonit kérte fel arra, hogy különleges grafikáival gazdagítsa a Variations kávék dobozát és az év végi limitált kiadású kiegészítőket. Petrantoni munkája az összes Nespresso Boutique-ban is megjelenik, hiszen az üzletek kirakatát a híres bécsi Práter vidámparkban játszódó gyönyörű jelenetek díszítik majd.

VARIATIONS őrlemények
Az évszázadok során Bécsben olyan kávéházi kultúra kelt életre, amilyet a világ egyetlen más városában sem találni. Fényűző márványasztalok, Thonet-székek, hagyományosan ezüsttálcán, egy pohárka vízzel felszolgált kávé – mindez tökéletes inspirációval szolgált az idei ünnepi szezon Nespresso Variations kávéihoz. A Nespresso kávészakértői három finom espresso-t alkottak, egyedi módon ötvözve a császárváros csillogását és a leghíresebb bécsi sütemények ízét.

Variations Sachertorte
A Nespresso a híres osztrák Sacher-torta előtt tiszteleg, amelynek csokoládémáza és vékony baracklekvár-rétegei különleges varázslatot teremtenek. Az espresso formában ajánlott Variations Sachertorte izgalmasan ötvözi a Livanto Grand Cru kiegyensúlyozott, telt ízeit a lágy, csokoládés-barackos ízjegyekkel.

Variations Apfelstrudel
A Variations Apfelstrudel alapötletét egy klasszikus cukrászati remekmű, a rétes adta, amit fahéjjal ízesített, édes almával töltenek meg. Ebben a csábító espresso-ban a Livanto kiegyensúlyozott, telt ízvilágát a rétes, a sült alma és egy csipetnyi fahéj aromája egészíti ki.

Variations Linzer Torte
A sorból a népszerű osztrák linzertorta – ez a piros gyümölcsökkel töltött, jellegzetesen rácsos tetejű édesség – sem maradhat ki. Ebben az új espresso-ban a piros gyümölcsök és a fűszeres tészta aromája harmonikusan keveredik a Livanto kiegyensúlyozott, telt ízeivel.

Mindhárom Variations kávé 6-os intenzitású (egy 12-ig terjedő skálán), és 10 kapszula ajánlott fogyasztói ára 1400 Ft. A mindössze korlátozott időn át, az ünnepek alatt forgalmazott Variations kávék különleges ajándékcsomagolásban is megvásárolhatók. Csábító ízeik remekül kiegészítik az állandó Variations (vagyis a Vanilio, a Ciocattino és a Caramelito) kávék kínálatát.

Élje át újra az ünnep örömét, és fedezze fel a Nespresso Variations kávékat a www.nespresso.com honlapon vagy a Nespresso Boutique-okban.

Kapcsolódó cikkeink