Az MVI elítéli a tisztességtelen üzleti magatartást!

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2022. 08. 29. 12:11

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete közleményben határolódik el a Hajós utca bárban történtektől és a turisták meglopásának bármilyen módszerétől, és határozott fellépésre kéri az illetékes hatóságokat.

MVI logo

A tisztességtelen üzleti magatartás beszennyezi a becsületes vállalkozók jóhírét

“A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a vendéglátásban tevékenykedő KKV-k érdekképviseleti szervezeteként kiemelten fontosnak tartja a jogszabályoknak megfelelő, tisztességes működést és minőségi szolgáltatásnyújtást. Erre tekintettel elhatárolódik és mélységesen elítéli a napokban történt Hajós utcai bár lehúzós módszerét, ahogyan a vendéglátós társadalom is kiveti magából. Ez az erkölcstelen és tisztességtelen üzleti magatartás beszennyezi a becsületes vállalkozók jóhírét, rontja a magyar vendéglátás megítélését és a hazánkba látogató külföldi turisták biztonságérzetét is.
Ennek megfékezésére ezúton is kérjük az illetékes hatóságokat, hogy határozott fellépéssel és célzott ellenőrzésekkel szűrjék ki az ehhez hasonlóan működő üzleteket, és tiltsák el azokat a további jogsértő magatartástól. Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány okozta válság után Budapestet és Magyarországot választó külföldi vendégek a jövőben is pozitív kulináris élményekkel gazdagodjanak a látogatásuk során.

Magyar Vendéglátók Ipartestülete”

 

Kapcsolódó cikkeink