Az Itaka Hungary 2024-ben a legnagyobb hazai utazásszervező közé emelkedhet

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 04. 02. 10:44

Az Itaka, Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb utazásszervezője, leányvállalatán keresztül folytatja terjeszkedését Magyarországon. Az Itaka Hungary az elmúlt két évben jelentős szereplővé vált a magyar piacon, és 2023-ban mintegy 8 milliárd forintos bevételt ért el. A legfrissebb prognózisok szerint az idei évre 30%-os átlagár-növekedést terveznek.


Az Itaka Hungary legújabb lépése az első budapesti iroda megnyitása a Corvin Plazában, hogy még közelebb kerülhessenek az ügyfelekhez és még jobban kiszolgálhassák az utazási igényeket. Az iroda az anyacég nemzetközi dizájnja alapján készült és minden igényt kielégít.

Az Itaka portfóliója 24 desztinációt foglal magába Albániától Zanzibárig, és 2023-ban közel 25 ezer utasnak szerveztek utazást. A legnépszerűbb úti célok közé tartoznak Törökország, Görögország, Spanyolország, Olaszország és Albánia, valamint a Maldív-szigetek.

Az Itaka fő célja a jó ár-érték arányú, all inclusive ellátású utazások kínálata, valamint a közép- és felsőkategóriás, családbarát szállások biztosítása. A magyar utazók általában a komplex, szállást, transzfert, magyar idegenvezetőt és kirándulásokat tartalmazó csomagokat preferálják, amelyeket az Itaka magas színvonalon tud biztosítani saját helyi partnereiken keresztül.

Kapcsolódó cikkeink