Az Arla Foods Ingredients megkapta az első Non-GMO Project tanúsítványát
A MicelPure natív tejfehérje lett az Arla Foods Ingredients első olyan terméke, amelyet a Non-GMO Project tanúsított.
A cikk a Trade magazin 2023/10. lapszámában olvasható.
Észak-Amerika legmegbízhatóbbnak mondott független nonprofit minősítő szervezete ezzel biztosítja a fogyasztókat arról, hogy a vizsgált termékek megfelelnek a Non-GMO Project szabványnak, amely szigorú vizsgálati, nyomon követhetőségi és elkülönítési rendelkezéseket tartalmaz.
A MicelPure egy micelláris kazein-izolátum. A 86% natív fehérjét tartalmazó és természetesen magas kalciumtartalmú termék ideális a sporttáplálkozáshoz és más egészséges élelmiszeripari alkalmazásokhoz.
Az EU Organic és China Organic biotanúsítvánnyal rendelkező, dán tejből, kíméletes membránszűrési technológiával készül, ami biztosítja, hogy a fehérje természetes formájában maradjon, minimális denaturációval, így megőrizve tápértékét. //
Kapcsolódó cikkeink
Mozzarella-gyártásba invesztál az Arla Foods az Egyesült Királyságban
210 millió eurót (227,6 millió dollárt) ruház mozzarella-sajt gyártásába az…
Tovább olvasom >Tomán Szabina: „Ha hiszel a termékedben, az mindent elad”
Folytatódik a Trade magazin Business Podcastja Ha hiszel a termékedben…
Tovább olvasom >Csípjük az erőset!
A magyarok számára elképzelhetetlen a konyha csípős íz nélkül, aminek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >FAO: második hónapja nőttek a globális élelmiszerárak áprilisban havi szinten
Áprilisban már a második egymást követő hónapban nőttek a globális…
Tovább olvasom >Száguldó vonaton a szépségápolás
Az FMCG-szektoron belül a szépségápolás az egyik leggyorsabban fejlődő piac,…
Tovább olvasom >