Átvette autóját a METRO nyereményjáték boldog nyertese

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 12. 01. 11:30

A METRO Szülinapi Nyerő Hetek “Játsszon és utazzon velünk!” nyereményjáték fődíját, az Új TOYOTA Yaris Hybrid személygépjárművet november 27-én vette át a szerencsés nyertes, Török László, aki Dunakesziről érkezett családjával.

A fődíj Új TOYOTA Yaris Hybrid átadásán balról jobbra: Csikós Gábor, a TOYOTA Central Europe marketing osztályvezetője, a nyertes, Török László és családja

Az országos, kilométer gyűjtős promóció során számtalan értékes ajándék várta a szerencsés nyerteseket a TOYOTA Central Europe, Cartour, Billerbeck, arena, Groupe SEB (Tefal, Rowenta) és Sláger FM bevonásával.

A játékszabályzat szerint a vásárlóknak a promócióban részt vevő termékek közül kellett minimum nettó 3000 Ft értékben vásárolniuk ahhoz, hogy a fizetéskor kapott kaparós sorsjegyen szereplő kód regisztrálásával részt vehessenek a nyereményjátékban és indulhassanak a vonzó ajándékokért.

A nyereményjátékban az Alföldi Tej, Nestlé Hungária, Szilasfood, Tchibo Budapest, Intersnack Magyarország, Storck Hungária, Mars Magyarország, Zott Hungária, Hemorat és Szentkirályi Ásványvíz termékei vettek részt.

A promócióban valamennyi magyarországi METRO áruház részt vett.

A Reinas Consulting ügynökség végezte ez alkalommal is a marketing kommunikációs feladatokat.

Kapcsolódó cikkeink