Amerikai földimogyoró: a siker képlete

Szerző: STA Dátum: 2023. 01. 16. 11:26

A földimogyoró nemcsak rágcsálnivaló vagy épp mogyoróvaj formájában része az életünknek, hiszen fehérjeforrásként, hiszen ezek és származékaik számos potenciális felhasználási lehetőséget kínálnak az élelmiszergyártó ágazat és az állateledelgyártó ipar számára egyaránt.

(Fotó: Pixabay)

A földimogyoró tápanyagokban gazdag növényi fehérjeforrás, amely túlnyomórészt telítetlen zsírt és rostot tartalmaz. Számos élelmiszer fogyasztási trendbe beépíthető, például növényi alapú és flexitáriánus életmódba, valamint azok számára, akik a mediterrán, a DASH, vagy a MIND diétákat követi. Alacsony szénhidráttartalmú tartalma miatt a keto és az alacsony szénhidráttartalmú életmódot követő emberek számára is remek alternatíva.

Tökéletes snack

Kiemelkedő minőség, valamint egyenletes íz és textúra fémjelzi az Egyesült Államokban termesztett földimogyorót, ami tulajdonképpen maga a tökéletes, minden igényt kielégítő, természetesen csomagolt snack. Az alapvető vitaminok, ásványi anyagok és bioaktív vegyületek elismert forrása, amelyek segíthetnek megőrizni egészségünket

A jövő egészséges tápláléka

Fortune Business Insights szerint az egészséges snackek globális piacának mérete 2027-re várhatóan eléri a 108,11 milliárd dollárt. Mivel a fogyasztók tápanyagban gazdag termékeket keresnek az egészségesebb táplálkozásra való törekvésük során, az egészséges termékekre összpontosító élelmiszergyártók is profitálhatnak belőle.

peanutsusa.org.uk

Kapcsolódó cikkeink