Aludobozos bort posztolt a TikTok-on Ed Sheeran

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 06. 09:14

A Shape of You énekese az alternatív csomagolások mellett tette le voksát azzal, hogy megosztott egy humoros TikTok videót, amelyben megmutatta, milyen messzire hajlandó elmenni kedvenc borának védelmében.

A TikTok videóban valaki megpróbál ellopni egy dobozos Vinca Organic fehér bort Ed Sheeran hűtőjéből, de ahogy megfordul, Sheeran ott áll, hogy egy késsel megvédje az italt.

A Vincát három barát, Jack Green, Zac Walters és Charlie Vass alapította, akik Ed Sheeran szülővárosából, Framlinghamből származnak.

A szóban forgó bor egy szicíliai Catarratto, a Vinca szavaival állítólag a suffolki birtokán lévő privát pubjában is Vincát tartó Sheeran kedvence.

A Vinca borokért felelős vezetője, Jack Green így nyilatkozott: „Hihetetlenül büszkék vagyunk a termékünkre, és nagy boldogság számunkra, ha bármelyik vásárlónk szereti a Vinca bort. Lázba hozott minket, amikor megláttuk az Ed által követő számára készített videókat. Azóta a világ minden tájáról özönlenek a megrendelések a weboldalunkra”.

„Több mint 10 éve dolgozom a borkereskedelemben, és az elmúlt évben a globális felmelegedés közvetlen következményeként több pusztulást láttam a szőlőültetvényekben, mint a szakmában eddig eltöltött éveim alatt összessgében. Olyan bormárkát akartam indítani, amely gondozásában végzett minden tevékenységünk középpontjában a fenntarthatóság áll. A könnyebb szállítás azt jelenti, hogy az üvegpalackos borok importálásához képest csökkenthetjük a karbon-lábnyomunkat” – tette hozzá Green.

Nem csak Sheeran hajlik az aludobozok felé, az kifejezetten nagy újításnak számít az italszektorban – a Waitrose nemrégiben jelentette be, hogy boraik esetében aludobozok váltják a mini üvegpalackokat.

The Drinks Business

Kapcsolódó cikkeink