A Kifli bővíti pékáru kínálatát a farsangi időszakra

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 01. 11:23

A farsangi szezonra kiegészült pék és cukrásztermékek választéka már tényleg egyedülálló a hazai online piacokon.

90 perces szállítást is kínálnak

A Kifli.hu kínálatában a kenyerek virtuális polcain húsznál is több márka képviselői sorakoznak, a frissen sültektől az előre csomagoltakig. A Pano, Basilico, Marmorstein cégek mellett már Morato, Lieken és az It’s us termékei is rendelhetőek. A hagyományos és kézműves vadkovászos kenyerek mellett vegán, teljes kiőrlésű, rozs és gluténmentes választék biztosítja, hogy az ételérzékenységgel élők is megtalálják a kedvencüket.

Az online térben egyedülálló kínálattal rendelkező és szinte folyamatosan nyitva tartó bolt a szezonnak megfelelően bővítette választékát. A legkülönbözőbb színekben pompázó fánkokat izgalmas töltelékek és szórások teszik a vásárlók kedvenceivé. A mentes termékek palettája is színesedett, a Baking with love vegán aprósüteményei és teljeskiőrlésű pogácsái lehetővé teszik, hogy a család minden tagja együtt nassolhasson.

 A klasszikusok pozíciója a népszerűségi sorrendben azonban a régi. A Kifli, nevéhez méltóan mai napig a nosztalgia kifliből ad el éves szinten a legtöbbet. 2023-ban több mint 620.000 nosztalgia kiflit szállítottak ki a futárok. Azt alapul véve, hogy egy ilyen kifli átlagosan 20 cm hosszú, akkor elmondható. hogy ez nagyjából 124 km, vagyis a Kifli élő kifli-lánca elérne Budapestről Győrbe.

Az akár 90 perces szállítás a kenyerek és pékáruk frissességét, a kedvezmények és a mindig vásárlócentrikus hozzáállás pedig a kényelmet és minőséget garantálja. A Kifli joggal pályázik a „város kedvenc péksége” címre.

Kapcsolódó cikkeink