50 éves jubileumát ünnepli a PepsiCo Írországban „50for50” kampányával

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 03. 18. 09:58

Működésének 50 éves jubileumát ünnepli a PepsiCo Írországban „50for50″ kampányával, amelynek keretében a dolgozók az év során 50 jó cselekedettel támogatják helyi közösségüket.

Az ital- és snackgyártó vállalat 1974-ben alapította írországi központját Little Island Corkban és azóta is arra törekszik, hogy pozitív változást hozzon a közösségben.

A PepsiCo Little Island-i telephelyének munkatársai az év folyamán közösségi és adománygyűjtő eseményeken vesznek részt. Önkéntes munkát végeznek jótékonysági ügyeket és fenntarthatósági kezdeményezéseket támogatandó.

A „50for50” kezdeményezés célja a pozitív gondolkodás terjesztése, a szorosabb kapcsolatok kiépítése és a közösség érdekeinek támogatása.

A PepsiCo által támogatott egyik szervezet a Crann Centre, amely a kampány indulását faültetéssel ünnepelte. Ez az ünnepség egybeesett az ír országos faültetési héttel.

A szervezet életmódjavító megoldásokat kínál neurofizikai fogyatékossággal élő egyének és családok számára. A központ 2018-as megnyitása óta gondozási modelljével több mint 500 páciensnek és családnak segített.

Checkout

Kapcsolódó cikkeink