21. századi megoldás
Akár 40 percen belül friss zöldség kerülhet a topkategóriás séfek kése alá – méghozzá egy ferencvárosi pincéből – a bedrock.farm és a France Gourmet együttműködésének köszönhetően. Az éttermeket prémium alapanyagokkal ellátó cég és a beltéri növénytermesztés technológiáját megújító startup ezzel egymást is segíti az éppen újrarendeződő piacon.//
Kapcsolódó cikkeink
Eldugott, különleges éttermek a Mátra környékén
A Mátra az egyik legnépszerűbb kirándulóhely Magyarországon, de annak környékét…
Tovább olvasom >Állást hirdető vendéglátóhelyeket vizsgált a NAV, nem voltak bejelentve a dolgozók
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok…
Tovább olvasom >A szervizdíjakat emelik a hazai éttermekben
Az elmúlt időszakban egyre több étterem dönt úgy, hogy nem…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Az ételárus nehéz kenyere – A nap videója
A film információi szerint 10 dollárcent egy adag ebből az…
Tovább olvasom >„Kényelmi” tálca – A nap képe
A hirtelen mozdulatok sem okozhatnak kárt a Couch Drink +…
Tovább olvasom >