1500 fős fesztivállal ünnepelt a 30 éves Rossmann

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 09. 14. 12:24

Idén 30 éve van jelen Magyarországon a Rossmann, a jelentős mérföldkő megünneplésére pedig grandiózus fesztivált szervezett kollégái számára szeptember második vasárnapján. A Rossmann székhelyétől nem messze, az üllői sportcsarnok belső és külső területein egész nap igazi fesztiválhangulat uralkodott, színes programok és neves fellépők emelték az ünneplő tömeg hangulatát.

Koncertekkel és egész napos programokkal várta munkatársait a drogérialánc

A Rossmann 1993 decembere óta van jelen Magyarországon, 30 éves évfordulójukat idén számos – munkatársaikat és vásárlóikat is érintő – elemből álló eseménysorozattal ünneplik, melyek közül az elsők közt került megrendezésre a szeptember 10-i Rossmann 30 Fesztivál, melyre valamennyi kollégájuk meghívást kapott. A jókedvű ünneplő tömeg az ország minden pontjáról érkezett.

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy olykor megálljunk és időt szakítsunk sikerink ünneplésére. A Rossmann elmúlt 30 éve egy sikersztori, aminek nagyon sok szereplője van. Éppen ezért szerettük volna, ha a vállalat 30 éves születésnapja egy olyan rendezvény, amit egyformán magáénak érezhet minden munkatársunk, és a közös, önfeledt ünneplés mellett alkalmat ad a távoli kollégák találkozására, illetve a régi időkre való visszatekintésre is. A fesztivált tartottuk erre a legalkalmasabb formátumnak”

mondta el Németh Kornél, a Rossmann egyik ügyvezetője.

A Fesztivál „nulladik” programjaként közel 500, többnyire pirosba öltözött lelkes Rossmann munkatárs gyülekezett a Nyugati Pályaudvarnál. Egy órányi vérpezsdítő show-dobolás alapozta meg a hangulatot, a vidám Rossmann csapat pedig dobpergés kíséretében vonult a Rossmann születésnapi különvonatához. Míg a vendégek ezen része vonattal érkezett Üllőre, további 1000 jókedvű munkatárs gyülekezett és kezdte meg az ünneplést a Fesztivál helyszínén. 

Az ügyvezetői megnyitót követően számos programlehetőség várta az érdeklődőket. A Beauty sziget mellett nagy népszerűségnek örvendett az Alkotó zóna és a Misztikus kert is, de kiemelt helyet kaptak az egészségügyi szűrőprogramok is, ugyanakkor nagy kihasználtságnak örvendett a dodgem és az óriás társasjátékok is.  A fesztivál forgatagában elégetett kalóriák utánpótlásáról, a frissítőkről, koktélokról és finom borokról 21 food track és egy külön borfalu gondoskodott. A sörcsapok és a borfalu kiszolgáló pultjai mögött bizonyos időszakokban a management tagjai álltak, és lelkesen, vidáman szolgálták ki munkatársaikat egy-egy itallal.

A rendezvény nagyszínpadán egész nap izgalmas koncertek szórakoztatták a fesztivál több mint 1500 résztvevőjét. Az előadók között olyan nevek szerepeltek, mint a Unique, Gáspár Laci, Animal Cannibals és a Neoton Família, miközben a borfalu kisszínpadán Gájer Bálint és zenekara is fellépett. 

„Szavakban nehezen visszaadható az az érzés és hangulat, amit a Rossmann 30 Fesztivál adott számunkra és munkatársaink számára. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian hosszú ideig tudunk meríteni és töltekezni az itt kapott rengeteg pozitív energiából. A sok vidám és felszabadult kolléga látványa mellett számomra felettébb értékesek azok a visszajelzések is, amiket nagyon kedves mondatok, boldog mosolyok és ölelések formájában vagy kíséretében kaptam munkatársainktól”

mondta el Kiss Judit, HR vezető.

Kapcsolódó cikkeink