10%-os béremelést és dolgozói kedvezményt kapnak a Penny dolgozói

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 02. 11:59

A PENNY Magyarország kiemelt célja, hogy a munkatársak kompenzációs csomagját a gazdasági helyzethez igazítsa és stabil megélhetést biztosító béreket nyújtson a számukra. A magyar munkaerőpiaci viszonylatot figyelembe véve – 2024. április 1-től átlagosan 10%-kal növekednek a bérek – számolt be róla a vállalat pénteken. A kiskereskedelmi lánc közel 4 milliárd forintot fordít 2024-ben a dolgozói fizetések korrekciójára. Az átlag 10%-os kompenzáció egy komplex juttatási csomag része.

A kiskereskedelmi lánc idén közel 4 milliárd forintot fordít a dolgozói fizetések korrekciójára

A béremelés legfontosabb elemeként az alapbérek idén átlagosan 10%-kal emelkednek. Az elmúlt évek előkészítő munkálatainak eredményeként az idei évtől vásárlási kedvezményt is biztosítanak a PENNY több mint 5000 munkavállalója számára. A plusz juttatás az értékesítési hálózat és a logisztika területén legnagyobb számban foglalkoztatott kollégák alapbérére vetítetten további, akár 2-4% jövedelem növekedést jelenthet.

„2024-ben közel 4 milliárd forintot fordítunk bérfejlesztésre, és a tavalyi évben végrehajtott 17%-os emeléssel együtt összesen 27%-os jövedelem növekedést értünk el. Mostani juttatási csomagunk a hazai piaci viszonyokhoz mérten kiemelkedő, bízunk benne, hogy munkatársaink továbbra is érzik, fontosak a vállalat számára”

– nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink