10 millió forintot oszt szét a Wolt a bajbajutott éttermek megsegítésére

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 03. 26. 10:30

Rendelésükkel támogathatják kedvenc éttermüket a vásárlók, ha a Wolt applikációján keresztül rendelnek maguknak ételt. A Wolt összesen 10.000.000 forinttal támogatja a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került vendéglátóhelyeket azáltal, hogy felhasználóinak 10 000 darab 1000 Ft értékű kreditet ad.

A koronavírus járvány és a megfékezéséért elrendelt intézkedések is nehéz helyzetbe hozták az éttermeket, vendéglátóhelyeket. A délután 3 órai kötelező zárás mellett a házhozszállítás elindítása lett az egyik lehetőség arra, hogy az étterem továbbra is el tudja érni vendégeit. Érthető, hogy nagyon sok étterem ezt az utat választotta, a Wolt ételfutárhoz az elmúlt héten közel 400 étterem csatlakozott, és tette elérhetővé kínálatát az applikációban, de a következő hetekben is folyamatosan bővül az étterem kínálat. Emellett a Wolt folyamatosan bővíti majd március és április folyamán a kiszállítási területét, hogy ezzel is lehetővé tegye további éttermek csatlakozását és az új területeken lakóknak a biztonságos ételrendelést a Wolt applikáción keresztül.

A Wolt különleges akciójában most felhasználói bevonásával segíti a vendéglátóhelyeket, miközben a nála ételt rendelőket is megajándékozza. A cég összesen 10 millió forint értékben tett elérhetővé 1000 forintos vouchereket, amelyeket ételrendelésnél használhatnak fel a vendégek. A kuponokhoz tartozó kód az éttermek social media felületein találhatók, ételrendeléskor ezt kell beírni, hogy a kedvezmény a következő rendelésnél érvényesüljön. Így jól jár a felhasználó, hiszen 1000 forint kedvezményt kap a legközelebbi vásárlásából, de jól jár az étterem is, hiszen a Wolt-nak köszönhetően a rendelés teljes összege eljut hozzá, míg a kedvezménynek köszönhetően várhatóan többen rendelnek majd tőle.

 

Kapcsolódó cikkeink