Salad is produced in an underwater glasshouse
Italian scientist produce plant species such as basil, lettuce and strawberries in a greenhouse eight meters under the sea level.
The aim of the project that is in pilot stage is to reduce the environmental burden on the surface and to allow fruit and vegetable production in places where the terrain and climatic conditions make farming more difficult – agrarszektor.hu wrote. (agrarszektor.hu)
Related news
FAO raises global cereal production forecast for 2025 to 2.971 billion tonnes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Productivity and sustainability are necessary allies
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: Eastern European farmer organizations join forces to protest against the European Commission’s proposal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: in September, consumer prices exceeded the values of the same month of the previous year by an average of 4.3 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The European Parliament has adopted a new, stricter definition of meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Honey Trial 2025 – Record prizes and a challenging year for domestic beekeepers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >