Salad is produced in an underwater glasshouse
Italian scientist produce plant species such as basil, lettuce and strawberries in a greenhouse eight meters under the sea level.
The aim of the project that is in pilot stage is to reduce the environmental burden on the surface and to allow fruit and vegetable production in places where the terrain and climatic conditions make farming more difficult – agrarszektor.hu wrote. (agrarszektor.hu)
Related news
Agrometeorology: heavy rainfall is coming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Industrial sunflower seed prices up 12 percent in one year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Proper management of pesticide waste is important for the protection of human health and the environment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
This is how Hungarians spend money for Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Recycling packaging can save billions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih inspected factories producing both gyro skewers and raw materials – the operation of one factory was immediately suspended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

