Salad is produced in an underwater glasshouse
Italian scientist produce plant species such as basil, lettuce and strawberries in a greenhouse eight meters under the sea level.
The aim of the project that is in pilot stage is to reduce the environmental burden on the surface and to allow fruit and vegetable production in places where the terrain and climatic conditions make farming more difficult – agrarszektor.hu wrote. (agrarszektor.hu)
Related news
The average yield of plums and apples also decreased this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Stable base, new directions characterize domestic onion production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: average yield of corn and sugar beet decreased due to drought in Tolna County
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Why buy Hungarian? Imported vs. domestic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarians say food waste is as big a problem as climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Candle exports from Hungary to increase between 2020 and 2024
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

