More than 1,300 restaurants will promote French cuisine on Thursday
On Thursday, March 19, more than 1,300 restaurants in 150 countries will offer special dinner menus designed to celebrate French gastronomy in all its forms.
Participating chefs include some of the top names in French cuisine — among them Paul Bocuse, Guy Savoy, Joël Robuchon, Raymond Blanc, and Marc Haeberlin — along with scores of other French and non-French chefs working in France and abroad.
In Budapest, the Babel Budapest, the Baltazár, Borssó Bistro and the Pierrot will offer French menu. In Keszthely the Bistro Classico and the Molnár, in Veszprém the Chianti Restaurant, in Balatonszemes the Kistücsök, in Perbál the Walter Restaurant and the Chateau Visz in Visz have joined to the event. (MTI)
Related news
“My beautiful cartridge poach…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The nominees for the Restaurant of the Year award are now awaited.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest’s historic restaurant reopens
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
NGM: in October, cardholders spent 14 percent more on their SZÉP cards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dessert of Lake Balaton
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Despite the peak in visitors, food truck operators earned less this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


