More than 1,300 restaurants will promote French cuisine on Thursday
On Thursday, March 19, more than 1,300 restaurants in 150 countries will offer special dinner menus designed to celebrate French gastronomy in all its forms.
Participating chefs include some of the top names in French cuisine — among them Paul Bocuse, Guy Savoy, Joël Robuchon, Raymond Blanc, and Marc Haeberlin — along with scores of other French and non-French chefs working in France and abroad.
In Budapest, the Babel Budapest, the Baltazár, Borssó Bistro and the Pierrot will offer French menu. In Keszthely the Bistro Classico and the Molnár, in Veszprém the Chianti Restaurant, in Balatonszemes the Kistücsök, in Perbál the Walter Restaurant and the Chateau Visz in Visz have joined to the event. (MTI)
Related news
Chez deep freezer!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI agents in hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Pedig először olyan jó ötletnek tűnt! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >