The one-fifth of world’s food production is wasted due to over-consumption and waste
About 20 percent of world’s food production is wasted due to the fact that people consume more than necessary, and a part of the food ends in the trash – an international research team revealed.
People consume 10 percent more food than needed, while almost nine percent of the food purchased is thrown out – an international research team led by the experts of the University of Edinburgh found out. (MTI)
Related news
COP30: Extreme weather is already affecting food production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Value saving: ON – Waste: OFF
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >With a capsule chamber against food waste – Advice from the Nébih Without Leftovers program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian food exports open up to the Baltics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Creates a safer and consumer-friendly market for SMEs Hungarian Chamber of Commerce and Industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

