8th Tradition and Evolution Contest
Early April Szinergia Trade School’s Taverna Member School was the host of the qualifiers for the 7th Tradition and Evolution contest. Ten chefs qualified for the final, which takes place on 22 April: Richárd Csertő (Borkonyha/Budapest), Hunor Zoltán Égető (Kollázs/Budapest), Zoltán Hangya (Veszely Csárda/Békéscsaba), Krisztián Huszár (Fáma/Budapest), Roland Kelemen (Hunguest Hotels/Hajdúszoboszló), Tamás Pilter (Alabárdos/Budapest), Lőrinc Sándor (Borkonyha/Budapest), Ákos Németh (Rézkakas/Budapest), József Farkas (Fat Mama/Budapest), Ervin Katona (Rézkakas/Budapest). //
Related news
European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A taste journey at Auchan: customers are welcomed with the cuisines of 13 nations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
What’s new and new topics at FRUIT LOGISTICA 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The winners of the 2025 Retailer of the Year award have been announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >