VII. Hagyomány és Evolúció selejtezője
2018. április 8-án zajlott le a VII. Hagyomány és Evolúció selejtezője Szinergia Szakiskola Taverna Tagintézményében.
A selejtező résztvevői harcsaételt tálaltak az alábbi kiírás szerint:
– Harcsa leveses mártásban, lehet akár elegáns egytálétel is, elvárt a csúcsgasztronómiai színvonal
– Adagméret: több fogásos menü főétele, adagonként 60-70 g halhússal
– Kiegészítők: szabadon választhatók, szerepelhet benne egy füstölt vagy levegőn szárított szalonnaféle, de nem kötelező
– Egyéb elvárás: kidolgozott, egyéni, étteremszerű megoldásokat várunk, kérjük, hogy a pályázók kerüljék az ismert ízpaneleket. Klasszikus aromapárosítások szolgálhatnak kiindulási alapként, de fontos szempont, hogy megjelenjen a személyesség.
A döntőbe 8 jelentkező jutott:
– Csertő Richárd (Borkonyha/Budapest)
– Égető Hunor Zoltán (Kollázs/Budapest)
– Hangya Zoltán (Veszely Csárda/Békéscsaba)
– Huszár Krisztián (Fáma/Budapest)
– Kelemen Roland (Hunguest Hotels/Hajduszoboszló)-
– Pilter Tamás (Alabárdos/Budapest)
– Sándor Lőrinc (Borkonyha/Budapest)
– Németh Ákos (Rézkakas/Budapest)
– Farkas József (Fat Mama/Budapest)
– Katona Ervin (Rézkakas/Budapest)
A döntő április 22-én lesz, ugyancsak a Sznergiában.
Kapcsolódó cikkeink
Szent György-hegyi bornapok: apró lépésekkel, tájazonos módon érdemes a természeti környezetben fejleszteni
Apró lépésekkel, tájazonos módon érdemes a tájba illő fejlesztéseket végrehajtani,…
Tovább olvasom >A Bocuse d’Or főtámogatója
A támogatási megállapodás megújításának köszönhetően 2027-ig biztosan a METRO a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A világ minden tájáról vonzza az iparági vezetőket a Fruit Logistica
A Fruit Logistica, a világ vezető gyümölcs- és zöldségipari szakkiállítása,…
Tovább olvasom >Átadták az „Év promóciója 2024”-díjakat
Idén 16. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >Százharmincnál több nevezés érkezett az Év pálinkás bonbonja-2024 versenyre
Százharminchárom nevezés érkezett az Év pálinkás bonbonja-2024 versenyre – mondta…
Tovább olvasom >