VII. Hagyomány és Evolúció selejtezője

Szerző: Trademagazin Dátum: 2018. 04. 12. 09:50

2018. április 8-án zajlott le a VII. Hagyomány és Evolúció selejtezője Szinergia Szakiskola Taverna Tagintézményében.

A selejtező résztvevői harcsaételt tálaltak az alábbi kiírás szerint:
– Harcsa leveses mártásban, lehet akár elegáns egytálétel is, elvárt a csúcsgasztronómiai színvonal
– Adagméret: több fogásos menü főétele, adagonként 60-70 g halhússal
– Kiegészítők: szabadon választhatók, szerepelhet benne egy füstölt vagy levegőn szárított szalonnaféle, de nem kötelező
– Egyéb elvárás: kidolgozott, egyéni, étteremszerű megoldásokat várunk, kérjük, hogy a pályázók kerüljék az ismert ízpaneleket. Klasszikus aromapárosítások szolgálhatnak kiindulási alapként, de fontos szempont, hogy megjelenjen a személyesség.

A döntőbe 8 jelentkező jutott:
– Csertő Richárd (Borkonyha/Budapest)
– Égető Hunor Zoltán (Kollázs/Budapest)
– Hangya Zoltán (Veszely Csárda/Békéscsaba)
– Huszár Krisztián (Fáma/Budapest)
– Kelemen Roland (Hunguest Hotels/Hajduszoboszló)-
– Pilter Tamás (Alabárdos/Budapest)
– Sándor Lőrinc (Borkonyha/Budapest)
– Németh Ákos (Rézkakas/Budapest)
– Farkas József (Fat Mama/Budapest)
– Katona Ervin (Rézkakas/Budapest)

A döntő április 22-én lesz, ugyancsak a Sznergiában.

Kapcsolódó cikkeink