The EU eggs are in competitive disadvantage
The egg market of the European Union is in a competitive disadvantage, compare to countries producing eggs with lower levels of food safety and animal welfare standards.
Therefore, at the bilateral trade negotiations with countries outside the European Union, it should be required that the egg producers of the competing countries to introduce similar animal welfare standards, such as the animal keepers of the EU. (agrarszektor.hu)
Related news
Cautious consolidation on the market after a demand-driven period
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Plastic packaging waste in the EU: 35.3kg/capita
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih inspected factories producing both gyro skewers and raw materials – the operation of one factory was immediately suspended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Even though half of Hungarians are stressed about Christmas gifts, we don’t compromise on quality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hidden imports in the European food chain – how is the EU internal market changing?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: Fitch Ratings continues to recommend Hungary for investment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


